اگر در کار مانده: هر روز 90بار یاقریب یا مجیب یا مدنی کل شی قریة((52))
بسم الله الرحمن الرحیم
31= جهد دفع برص و جذام به مشک و زعفران نوشته همراه داشته باش: و آیه لهم الارض المیتة احییناها و اخرجنا منها حبا فمنه یاکلون
32= جهد عقدالاسان نوشته زیر سنگ گران نهدا: وجعلنا فیها جنات من نخیل و اعناب و فجرنا فیها من العیون لیاکلو من ثمره و ما عملته ایدهیم افلا یشکرون
33= جهت رفع فشار قبر در جامه میت نویسند: سبحان الذی خلق الازواج کلها مما تنبت الارض ومن انفسهم مما لا یعلمون
34= جهت رام شدن خلایق در خلوت سی بار بگو: و آیه لهم الیل نسلخ منه النهار فاذا هم مظلمون
35= جهت خواری خصم در برابرش بگو: والشمس تجری لمستقر لها ذلک لقد بر العزیز العلیم
36= جهت رفع جنون در گردن بیمار آویزد: والقمر قدرناه منازل حتی عاد کالعرجون القدیم
37= جهت حاجت هفت بار خوانده شود: لا الشمس ینبغی لها ان تدرک القم و لا الیل سابق النهار وکل فی فلک یسبحون
38= جهت آسان گذشتن از صراط: و آیه لهم انا حملنا ذریتهم فی الفلک المشحون
39= برای دیدن پیامبر در خواب سه شب متوالی بخوان: وخلقنا لهم من مثله ما یرکبون
40= جهت ایمان کامل شدن هر روز صد بار بگو: و ان نشا نغرقهم فلا صریح لهم و لا هم ینقذون
41= جهت رستگار شدن:الا رحمة منا و متاعا الی حین
42= جهت صلاحیت کارها: واذا قیل لهم اتقوا ما بین ایدیکم و ما خلفکم لعلکم تر حمون
43= جهت محتاج نشدن بگو: وما تا تیهم من آیة من آیات ربهم الا کانوا عنها معرضین
44= جهت آسانی سوال قبر بگو: واذا قیل لهم انفقوا مما ر زقکم والله قال الذین کفروا للذین امنوا انطعم من لو یشاء الله اطعمه ان انتم الا فی ضلال مبین
45= جهت ایمنی از غرق شدن: ویقولون متی هذا الوعد ان کنتم صادقین
46= جهت ایمنی از سنگ باران : ما ینظرون الا صیحة واحدة تاخذهم و هم یخصمون
47= جهت کشف اسرار عجیبه: فلا یستطیعون توصیة ولا الی اهلهم یرجعون
48= جهت حاجت: ونفخ فی الصور فاذا هم من الاجداث الی ربهم ینسلون
49= جهت بسته شدن زبان خلق در نشادر خوانده به آتش اندازد: قالوا یا ویلنا من بعثنا من مرقدنا هذا ما وعد الرحمن وصدق المرسلون
50= جهت دفع ضرر خصم : ان کانت الا صیحة واحدة فاذا هم جمیع لدینا محضرون
51= جهت عدالت: فالیووم لا تظلم نفس شیئا و لا تحزون الا ما کنتم تعملون
52= در مربع نوشته با خود دراد ایمنی از گزندگان داشته باشد: ان اصحاب الجنة الیوم فی شغل فاکهون
53= جهت گرفتار نشدن دست ظالم: هم وازواجهم فی ظلال علی الارائک متکئون
54= جهت برکت در ما ل و عمر: لهم فیها فاکهة ولهم فیها ما یدعون
55= جهت بهره مندی از ثواب شهدا: سلام قولا من رب رحیم . در ضمن از چهارشنبه 15 روز و روزی 818 بار بخواند جهت حاجت یا در یک مجلس 1479 بار بخواند
56= ثواب هزار ختم قران:وامتازوا الیوم ایها المجرمون
57= جهت عزیز شدن نوشته همراه خود نگه دار: الم اعهد الیکم یا بنی آدم ان لا تعبدوا الشیطان انه لکم عدو مبین
58= جهت ترس همزا د از تو: وان اعبدونی هذا صراط مستقیم
59= جهت بهشتی شدن: ولقد اضل منکم جبلا کثیرا افلم توا تعقلون
60= جهت ایمنی از عذاب و تاریکی قبر بر کفن نویسد: هذه جهنم التی کنتم توعدون واجعلنی روضة من ریاض الجنة
درباره این سایت