یا سلطان یا امین یا مومن یا متکبر یا شکور

بسم الله الرحمن الرحیم

1= هرکه هر شب جمعه سوره ص را بخواد خیر دنیا و آخرت به او داده می شود وخودو خانوداده اش

با شفاعت وارد بهشت شوند

2= هرکه سوره صافات را در روز جمعه قرائت نماید همواره در حفظ و امان الهی بوده و آفت و بلا ها

در زندیگی از او دفع شود و روزی فراوانی از جانب الله به او داده می شود و از سوی شیطان و

حاکمان ستمگر آسیبی به او نرسد و اگر در آن روز بمیرد در زمره شهدا باشد

3= اگر اول ماه قمری دوشنبه بود از روز اول تا چهاردهم سوره واقعه خوانده شود به تعداد روز یعنی

روز اول یک بار و روز دوم دو بار و و روز چهاردهم 14 بار و در هر روز بعد از اتمام قرائت خوانده شود :

اللهم ان کان رزقی فی السماء فانزله و ان کان فی الارض فاخرچه و ان کان بعیدا فقر به و ان کان

قریبا فیسره و ان کان قلیلا فکثره و ان کان کثیرا فبارک لی فیه و ارسله علی ایدی خیار خلقک ولا

تخوجنی الی شرار خلقک و ان لم یکن فه بکینو نیتک و وحدانیتک اللهم انقله الی حیث ا و لا

تنقلنی الیه ی انک علی کل شی قدیر یا حی یا قیوم یا واجد یا مجید یا بر یا رحیم یا غنی صل

علی محمد و آل محمد و تمم علینا نعمتک و هنئنا کرامتک و البسنا عافیتک

و در هر پنج شنبه ای که در این میان او ل تا 14 قرار دادر این دعا: یا ماجد یا واجد یا جواد یا حلیم یا

حنان یا منان یا کریم اسالک تحفة من تحفک ثلم یها شعتی و تقضی بها دینی و تصلح بها شانی

برحمتک یا سیدی

4= تلاوت سوره واقعه هرشب در رکعت اول نافعه عشا

5= ذکر آیات 2و 3 سوره طلاق : ومن یتق الله یجعل له مخرجا یرزقه من حیث لا یحتسب و من یتوکل

علی الله فهود حسبه ان الله بالغ امره قد جعل الله لکل شی قدرا

6= ذکر :لا اله الا الله الملک الحق المبین (حد اقل صد بار در روز)

7= موقع ورود به منزل بگوید : السلام علینا من ربنا و بعد توحید را بخواند

8= گفتن ذکر: اللهم انه لیس علم بموضع رزقی و انما اطلبه

9= دعا: اللهم اغننی بحلاک من حرامک و بطاعتک عن معصیتک و بفضلک عمن سواک

10= صدقه دادن مدام

11= صدا کردن موکل روزی یعنی حضرت میکائیل و ذکر: اما میکائیل فصاحب کل قطره تسقط وکل

ورقة وتنبت و کل ورقة تسقط

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عربی کنکور به سبک مهدی اسماعیلی وبلاگ کافی شاپ و کافه داری لپو فروشگاه آرش | مکمل رشد کره اسب|مولتی ویتامین اسب سیمرغ پرواز استاتیک مقاومت روزنوشته های من